fbpx

ONLINE YOGA

Een privéles online afgestemd op jouw wensen en behoeften

De coronamaatregelen dwingen ons om thuis te bijven. Een tijd van onrust en angst breekt aan. Je kunt niet meer naar jouw yogastudio om daar een les te volgen van jouw favoriete docent. Terwijl we juist in deze onzekere tijden yoga nodig hebben om in balans te komen en te blijven en om weer de rust te ervaren.

Omdat je nu niet naar de yogastudio toe kunt komen. Kom ik via je computer, laptop, tablet of telefoon naar jou toe. De online privéles pas ik aan op jouw wensen en behoeften.

Nog nooit yoga gedaan? Geen probleem dit is het moment om thuis in je eigen vertrouwde omgeving te starten, waarin ik je stap voor stap begeleid.

Ben je een ervaren yogi of yogini en wil je de diepe ontspanning opzoeken met een yin yoga les of zoek je juist de uitdaging van een vinyasa les? Wil je nu eindelijk eens die ene houding onder de knie krijgen, maar heb je tips en tricks nodig? Ik stel mijn les op maat voor jou samen op ieder niveau.

Neem contact met mij op via info@yogacarolien.nl

PRIJZEN

Privéles – 1 persoon – 60 minuten – €65
Privéles – 1 persoon – 90 minuten – €90
Privéles – 2 personen – 60 minuten – €90
Privéles – 2 personen – 90 minuten – €125

De prijzen zijn exclusief eventuele reiskostenvergoeding. Wil je een privéles voor meer personen of een andere duur. Neem dan contact met mij op via info@yogacarolien.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Contact?

Carolien de Milliano

@: info@yogacarolien.nl
T: 06-27145739

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement
KVK nummer: 77076141
© 2021 Yoga Carolien 

SOCIAL MEDIA