fbpx

PRIVÉ YOGA

Yoga – meditatie – ademhalingsoefeningen

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Ik denk graag met je mee hoe we een privé yogales op maat kunnen samenstellen. Een privéles kan op ieder niveau, intensiteit en in elke vorm gegeven worden. Daarnaast kunnen meditatie en ademhalingsoefeningen een onderdeel zijn van de les of kunnen als aparte les gegeven worden.

PRIVÉLES

Yoga werd oorspronkelijk een-op-een gegeven. Tegenwoordig zie je vooral groepslessen in yogastudio’s en fitnesscentra, waarbij je soms wel met 30 man in een klas ligt. Hierdoor krijg je weinig individuele begeleiding van de docent, aangezien de docent zijn aandacht moet verdelen over alle leerlingen. Met een privéles krijg je alle aandacht en krijg je een les die op jouw wensen en behoeften is samengesteld.

 

WAAROM PRIVÉ YOGALES?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een privéles wilt volgen. Misschien vind je het spannend om met een groepsles mee te doen of wil je yoga beoefenen waar en wanneer jou het uitkomt. Wil je beginnen met yoga, maar weet je niet goed hoe? Of misschien wil je een bepaalde houding onder de knie krijgen. Hieronder vind je een aantal opties om een privéles te boeken

BEGINNEN MET YOGA

Een privéles is een goede manier om met yoga te beginnen. Voor de eerste keer mee doen met een groepsles kan een grote stap zijn. Als beginnende yogi heb je misschien veel vragen of voel je je onzeker. Met de privélessen leer je de basishoudingen met de juiste uitlijning waardoor je in een vertrouwde omgeving je zelfverzekerder voelt. Je ontwikkelt kracht en flexibiliteit om de basishoudingen te kunnen, zodat je een goede fundering hebt. In een groepsles kun je dan verder bouwen op deze fundering.

VERDIEPING IN YOGA

Wil je je practice verdiepen en je verder ontwikkelen? Je doet al een tijdje yoga en je merkt dat je stil bent komen te staan. Met een privéles word je weer opnieuw uitgedaagd. Je krijgt meer achtergrond informatie over het hoe en waarom. En ik geef je tips en tricks om dieper in de houding te komen of geef alternatieven voor een houding met als einddoel de uiteindelijke houding.

WEINIG TIJD

Heb je een volle agenda en lukt het je niet om naar een groepsles te gaan? Of wil je een yogales waar en wanneer het jou uitkomt? Thuis of op het werk? Dan is een privéles de uitkomst voor jou. Ik kom bij je thuis of een andere plek die jij fijn vindt, zodat je lekker in je eigen vertrouwde omgeving kan genieten van de les op jouw moment. 

SPECIALE HOUDING

Ben je al een tijdje bezig om een bepaalde houding onder de knie te krijgen zoals de hoofdstand? Maar wil het nog maar niet lukken. Tijdens groepslessen wordt de les afgestemd op het niveau van de groep. Iedere les doe je andere houdingen, waardoor het lastig is om een uitdagende houding onder de knie te krijgen.  Tijdens een privéles wordt de houding stap voor stap uitgelegd. En geef ik je aanpassingen gegeven zodat je uiteindelijk in de houding kunt komen.

SAMEN MET VRIENDEN

 Wil je een keer iets origineels doen met vrienden of vriendinnen? Ik stel graag een les op maat voor jullie samen. Het is vaak makkelijker om met een groep bekenden voor de eerste keer yoga te doen. Omdat je dan vertrouwde mensen om je heen hebt waar je je veilig bij voelt. Daarnaast is het ook heel leuk om met een groep samen yoga te doen. Het biedt inspanning, maar ook plezier en ontspanning. En met een groep kun je ook houdingen met zijn tweeen doen. Waarbij je weer voor hele andere uitdagingen komt te staan.

PRIJZEN

Privéles – 1 persoon – 60 minuten – €75
Privéles – 1 persoon – 90 minuten – €100
Privéles – 2 personen – 60 minuten – €100
Privéles – 2 personen – 90 minuten – €135

De prijzen zijn exclusief eventuele reiskostenvergoeding. Wil je een privéles voor meer personen of een andere duur. Neem dan contact met mij op via info@yogacarolien.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Contact?

Carolien de Milliano

@: info@yogacarolien.nl
T: 06-27145739

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement
KVK nummer: 77076141
© 2021 Yoga Carolien 

SOCIAL MEDIA