fbpx

YOGA

Yoga brengt je mentaal en fysiek weer in balans

BEDRIJFSYOGA

Zitten is het nieuwe roken. Daarom is het van belang om gedurende de dag aan beweging te doen. Yoga is hierbij een hele geschikte keuze, omdat je niet alleen fysiek maar ook mentaal met je lichaam aan het werk gaat. Waardoor je weer vol nieuwe energie verder aan de slag kunt met je werk. Weinig ruimte? Dan is stoelyoga de oplossing.

Yoga is naast dat het heel leuk is om te doen ook heel goed voor lichaam en geest. Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat yoga stress vermindert, je lichaam versterkt, helpt om angsten te overwinnen en je immuunsysteem verhoogt. Yoga is daarom ook enorm populair en de snelst groeiende sport in Nederland. 

ONLINE CURSUS

Wil je graag met yoga beginnen maar weet je niet waar je moet beginnen. Zie jij door de vele yogavormen het bos niet meer. Of vind je het spannend om met een groepsles mee te doen? Doe dan mee met de cursus ‘Beginnen met Yoga’. Hierin neem ik je stap voor stap mee in de wereld van yoga. Zodat ook jij ook de vele voordelen van yoga kunt ervaren.

 

(ONLINE) PRIVÉ YOGALES

De yogastudio’s zijn dicht, maar toch wil je graag je yoga beoefening voortzetten. Of wil je graag met yoga beginnen maar is de drempel te hoog om meteen met een groepsles mee te doen? Of probeer je een houding onder de knie te krijgen, maar wil je hierbij meer uitleg? Dan is een privéles de manier om met yoga te beginnen of je te verdiepen.

LESROOSTER

Stap samen met mij op de mat. Ik geef Vinyasa Flow, Ashtanga en Yin yogalessen bij Yoga aan de Kade in Den Bosch en bij Yogapoint Den Bosch. Wil je weten waar en wanneer ik les geef. Check mijn lesrooster. Of volg me op Instagram om op de hoogte te blijven.

“Keep going, keep growing”

MIJN BLOG

Ik houd me bezig met yoga, gezonde leefstijl, voeding, persoonlijke ontwikkeling en ben hormoonexpert in opleiding. Hierover schrijf ik regelmatig op mijn blog. Bekijk hieronder de laatste artikelen.

Waarom yoga?

Waarom yoga?

WAAROM YOGA?De fysieke en mentale voordelen van yogaYoga is naast dat het heel leuk is om te doen ook heel goed voor lichaam en geest. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken is bewezen dat yoga vele fysieke en mentale voordelen heeft. Yoga vermindert o.a....

Lees meer
Volle Maan

Volle Maan

Volle maan Het moment om nieuwe doelen te stellen De maan heeft een hele krachtige energie. Eb en vloed ontstaan door de aantrekkingskracht van de maan. De maan heeft niet alleen invloed op de natuur, maar heeft ook invloed op ons als mens doordat we voor een groot...

Lees meer
Do’s en Don’ts van yoga

Do’s en Don’ts van yoga

Als je net begint met yoga dan kun je geconfronteerd worden met allerlei onuitgesproken regels waaraan iedereen zich houdt ofwel de etiquette van yoga. Maar wat zijn nu de absolute do’s en don’ts tijdens yoga? Houd onderstaande yoga omgangsnormen in het achterhoofd om de yogales voor jou en je medestudenten zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees meer
Wat houdt de opleiding tot hormoonexpert in?

Wat houdt de opleiding tot hormoonexpert in?

WAT HOUDT DE OPLEIDING HORMOONEXPERT IN?Breng je hormonen weer terug in balansSinds ik de studie tot hormoonexpert volg, krijg ik regelmatig de vraag wat deze opleiding precies inhoudt. Het is een studie gebaseerd op de holistische visie waarbij je naar de mens kijkt...

Lees meer
Waarom zeggen we Namasté?

Waarom zeggen we Namasté?

De meeste yogadocenten sluiten de les altijd af met Namasté in combinatie met het handgebaar waarbij je je handen in gebedshouding voor je hart brengt. De studenten in de yogaklas doen dit vervolgens ook en groeten terug met Namasté. Maar weet je waarom we dit zeggen? En hoe heet eigenlijk het handgebaar dat we maken? In deze blog vertel ik je alles over Namasté.

Lees meer

Contact?

Carolien de Milliano

@: info@yogacarolien.nl
T: 06-27145739

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement
KVK nummer: 77076141
© 2021 Yoga Carolien 

SOCIAL MEDIA